OVER ONS.

Een mix van creativiteit, strategie en vakmanschap: Bij Black Rocket hebben we alles onder één dak. Wij vormen een team bestaande uit UX designers, developers, digitale strategen en online marketeers. Wij creëren digitale oplossingen die wijd ingezet kunnen worden. Hierbij zal ten alle tijden de eindgebruiker, uw klanten, optimaal benaderd worden.  UX staat voor user experience. Iets wat in deze tijd belangrijk is om jezelf te kunnen onderscheiden van de groeiende concurrentie. “If you don’t listen to your customers, someone else will.”

HET TEAM.

DELANO
DE WILDE

UX / UI DESIGNER

Dit is Delano. Een user experience designer die in het hoofd van de gebruikers kan kruipen. Zonder moeite en met het grootste plezier schudt hij interactiemodellen, user interfaces of zelfs hele website uit zijn mouw. Een opgestroopte mouw welteverstaan. Want deze jongen weet van aanpakken!

JUSTIN
ADJIEMBAKS

CREATIEVE STRATEEG

Dit is Justin. Een creatieve strateeg die de visie van een klant kan omzetten in haalbare doelen. Onderzoeken en analyseren is zijn lust en zijn leven. Hierdoor komt er nooit iemand voor verassingen te staan en is het pad dat wij met z’n allen gaan bewandelen duidelijker dan ooit.

OLIVIER
BLEKER

FRONT-END DEVELOPER

Dit is Olivier. Een allround developer met een hart voor front-end development. Naast dat hij een echte code magician is, weet hij ook de meest gave grafische designs op zijn beeldscherm te toveren. Een prachtige website, of een aansprekende app is voor hem appeltje-eitje!

MARK
VLASWINKEL

INTERACTION DESIGNER

Dit is Mark. Een UX’er, developer en grafische artiest in één. D.m.v. psychologische toepassingen als gamification en nudging weet hij de juiste snaar bij de eindgebruiker te raken. Hij denkt altijd in oplossingen en nooit in problemen, waarbij het antwoord op lastige vraagstukken tot op de bodem wordt uitgezocht en onderbouwd.

CAS
HINFELAAR

ONLINE MARKETEER

Dit is Cas. Een online marketeer in hart en nieren. Content bedenken en creëren is wat hem dagelijks bezig houdt. Van SEO-teksten, tot grafische kunstwerken. En van pakkende reclamefilms, tot schitterende foto’s. Zijn camera is dan ook zijn grootste vriend, waarmee hij al jouw wensen vorm geeft. “Kaders geven ruimte tot creativiteit.”

WOUTER
VAN LEEUWEN

COPYWRITER

Dit is Wouter. Lezen is zijn hobby, en schrijven zijn passie. Daarnaast zorgt hij ervoor dat jouw creatieve uitingen op de website of social media aan alle SEO-voorwaarden voldoen. Kortom: Een expert op het gebied van een hogere Google notatie en meer verkeer op jouw website.

JOIN
THE TEAM

TALENT

Wij zijn altijd opzoek naar talent dat ons team wilt komen versterken! Stuur je sollicitatie naar: justin@blackrocket.nl.