DIENSTEN.

Bij Black Rocket zijn we van alle markten thuis. Zo bouwen wij websites in alle vormen en maten. Denk hierbij aan webshops, portfolio’s en informatieve, pakkende websites. Hierbij nemen wij o.a. de webhosting en integratie op ons. De website is na oplevering helemaal van jou. Jouw site wordt in het CMS WordPress gemaakt, waardoor je de regie over je eigen site helemaal zelf behoudt. Zo is het eenvoudig om zelf content aanpassingen te maken, zonder onze hulp. Ideaal!

Daarnaast doen wij nog veel meer dan enkel websites bouwen en omzetten tot een prachtig uithangbord. Ook zijn wij thuis in online marketing, user experience en interfaces van bijvoorbeeld apps. Hieronder leggen wij uit wat dit allemaal inhoudt.

1. WEBDESIGN.

Heb je een mooie onderneming of leuk idee in je hoofd, maar nog geen online uithangbord? Wij maken websites die helemaal voldoen aan jouw wensen en eisen. In een gesprek luisteren we naar je behoeften en geven wij ons advies over de mogelijkheden. Vervolgens gaan wij ermee aan de slag en leveren we een prachtige WordPress website op maat af. Daarbij komt dat al onze websites responsive zijn, wat wil zeggen dat ze op mobiele apparaten goed worden weergegeven. Over de webhosting hoef je ook niet wakker te liggen, die kunnen wij namelijk voor je regelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

2. UX / UI DESIGN.

Heb je al een website, app, of software, maar loopt het niet zoals je had gehoopt? Door een  herontwerp waar een nauwkeurig onderzoek aan vooraf is gegaan kan de usability en de user experience worden verbeterd. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot een hogere conversie, meer bezoekers, of terugkerende klanten. Wat wij concreet kunnen doen is een gebruiksonderzoek, waarbij we precies de user journey in kaart brengen, de pijnpunten blootstellen en oplossingen vinden. Dit vertalen we naar nieuwe designs, die gemakkelijk zijn te implementeren door uw eigen developers. Daarbij geven wij advies op maat en krijgt u alle kostbare data uit de onderzoeken.

3. MARKETING.

Hoe zien klanten jou? En nog belangrijker, hoe kunnen ze je vinden in deze grote digitale wereld? Met onze specialisatie op het gebied van online marketing zorgen wij ervoor dat jouw gewenste doelgroep je altijd en overal kan vinden. Denk hierbij aan campagnes waarbij we je nieuwe merk of product een lancering geven. Grafische uitingen zoals banners, flyers, een nieuw logo of nieuwe flitsende huisstijl behoren hier toe. Heb je al een onderneming maar wil je bijvoorbeeld hoger op de Google ranglijst? D.m.v. de juiste toepassing van SEO en SEA doen we samen een gooi naar de nummer #1 positie. Laat iedereen zien wie je bent!

ONZE WERKWIJZE.

1
2
3
4
5
6
1
Gesprek, strategie & planning

Wat is het doel? Wat zijn jouw wensen en behoeften? In de eerste fase bekijken we samen in een gesprek wat de mogelijkheden zijn en hoe we het gaan aanpakken. Op basis van het kennismakingsgesprek maken wij een geheel vrijblijvend voorstel. Zodra je hier akkoord mee gaat, gaan we het traject van start. Klaar voor lancering!

2
Onderzoek & analyse 

Wij verzamelen eerst zoveel mogelijk informatie als nodig is. Zo analyseren we de doelgroep, nemen we gebruikerstesten af en doen we deskresearch naar het probleem / de mogelijkheden. Indien dit is afgesproken wordt dit ook bijgevoegd bij een eventueel adviesrapport.

3
Ideeën, schetsen & creaties

Nu gaat het pas écht leuk worden! De creatieve fase. Alle mogelijke ideeën worden verzameld. In dit divergerende proces is niks te gek. De ideeën worden gepresenteerd en samen komen we tot een passend idee dat verder uitgewerkt zal worden.

4
Concepting & prototyping 

Het concept wordt verder uitgewerkt. Dit kan bijvoorbeeld een website zijn, een nieuwe interface of een advies. Dit is geheel afhankelijk van de opdracht. Het concept wordt tastbaar gemaakt in een prototype, klaar voor de testfase!

5
Testen, aanpassen, testen…

Het concept waar een prototype van gemaakt is, wordt nu getest. Hierbij worden potentiële gebruikers en bestaande gebruikers betrokken om zoveel mogelijk nuttige data te verzamelen. Als uit de test komt dat het concept nog niet helemaal werk zoals verwacht, worden er aanpassingen gemaakt a.d.h.v. de feedback.